onsdag den 28. juli 2010

Hjælp til vægttabHar du brug for hjælp til vægttab, så kan duher finde inspiration og tips til at opnår et varigt vægttab.

At tabe sig er en stor udfordring. Den uønskede vægt er ofte opstået over en længere periode, hvor man har skabt sig dårlige vaner og er fanget i en kost som man er blevet "afhængig" af, og derfor har meget svært at slippe. Endvidere bliver viljestyrken ved et vægttab sat på en hård prøve, og ofte presser man sig selv så meget, at man hurtigt falder tilbage i de gamle vaner. Jeg vil her dele ud af mine erfaringer med vægttab, og jeg håber at dette kan kick starte dit vægttab, og hjælpe dig til en varig livsstilsændring.

Start med at sætte et mål for dit vægttab og en plan for hvordan du vil nå dit mål. Hvad skal din slutvægt være og hvordan skal du nå den. Er det ved træning, ændrede kostvaner eller en kombination. Sørg for at sætte dig et realistisks mål, og sæt desuden flere delmål. Delmål hjælper dig på vej, så du ikke føler at der efter6 ugers hård kamp, bare er for langt til dit mål. Hvis du sætter dit mål ud fra at du skal tabe ½-1 kg pr. uge, vil du opleve at du kan nå dit mål.

Artikel om minimumsindtag af kalorier.
Artikel om normal forbrænding af kalorier

Sæt dig ind i teorierne om forbrænding, basalstofskifte mv. så du ved hvad du kan spise og hvor meget du må spise. Desuden vil dette hjælpe dig til at forstå hvordan du opnår et vægttab, og hvordan du opnår dine mål. Du kan læse mere omkring de forskellige ting i følgende links:

Jeg håber at dette var hjælp til vægttab for dig. God fornøjelse og held og lykke med din nye livsstil. Husk at det skal gøre ondt før det gør godt.

1 kommentar:

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...