søndag den 4. juli 2010

Motivation til fastholdelse af vægttab


Har du svært ved at finde motivation til fastholdelse af vægttab, så er du helt sikkert ikke den eneste. Mange oplever efter 2-3 uger på slankekur, at motivationen forsvinder. Dette kan skyldes fornyet trag til den gamle livsstil, faldende vægttab eller andre ting i ens liv.

Når man kan mærke at motivationen til at fastholde den vægttabs plan man har lag falder, er det meget vigtigt hurtigt at finde ud af hvad årsagen til den manglende motivation er og evt. finde tilbage til kilden for den oprindelige motivation.

Det kan også være en god ide at tage kuren til det næste skridt. Dvs. lave yderligere livsstilsændringer som vil påvirke vægttabet positivt. Fx. at du begynder at slå græs 2 gange ugentligt i stedet for en, begynder at cykle til arbejde, starte træning i fitness center mv. Alt afhængig af hvilket niveau du er på nu. På den måde får du noget nyt at fokuserer på, og dette vil kunne give dig fornyet energi til at fastholde den plan og opnå det mål du har sat dig.

En anden ting der er vigtig, er at man involverer sin partner, gode venne eller lign. Dette gør at de dels kan støtte op om din nye livsstil og dels følge dig op på mål og resultater. Det betyder at du skal knokle og ikke kan springe over, da du ved at du kommer til at stå til regnskab senere.

En klog mand sagde engang "man kan hvad man vil" og det er rigtigt. Vi har alle viljestyrke i os som mennesker, det afgørende er om vi vælger at bruge den eller ej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...