tirsdag den 13. juli 2010

Slankekur og mad


Slankekur og mad hænger tæt sammen, selvom dette kan lyde underligt. Det er dog rigtig nok, og grunden til at slankekur og mad hænger sammen, er at man ikke kan opnå et sundt vægttab, hvis man ikke spiser nok til at holde kroppen i gang, men så lidt at du indtager færre kalorier end du forbrænder.

For at kroppen kan tabe sig, SKAL du indtage 1.200 kalorier. Dette skyldes at kroppen skal bruge energi for at fungere (hjertet, organer og hjerne bruger energi døgnet rundt). Får kroppen ikke de nødvendige kalorier vil kroppen tro at der er "hungersnød" og nedsætte alle vitale funktioner så meget den kan, spare på fedtdepoterne og tage energi fra muskler og væv.

De 1.200 kalorier skal du selvfølgelig få fra sund og næringsrig mad som grøntsager, frugt, kylling mv. Og ja, det vil være en klar fordel for dig at tælle kalorier. Få et overblik over dit kalorieindtag, for vægttab er ganske simpelt. Indtag færre kalorier end du forbrænder, og du vil tabe dig. Her kan du beregne dit daglige kalorieforbrug, så su ved hvad du skal sigte efter. Et gennemsnit er at kvinder forbrænder 2.000 kalorier pr. dag, og mænd forbrænder 2.600 kalorier pr. dag.

Men husk nu at slankekur og mad hænger sammen, og forsøg dig ikke med sultekure, eller andre slankekurer der ikke har et indhold på minimum 1.200 kalorier pr. dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...