onsdag den 7. juli 2010

Udrensning af kroppen


Der er i dag mange muligheder for udrensning af kroppen. Helse og velvære branchen skyder frem med udrensningskure og afgiftning af kroppen i form af tarmskyld, vandkurer og andre midler. Det er dog værd at bemærke, at den bedste måde at lave en effektiv udrensning af kroppen, er ved at bruge de midler som vi alle har, vores krop.

Ingen dokumenteret effekt
Udrensningskure som tarmskylning, saft- og vandkurer har ingen dokumenteret effekt. Dermed ikke sagt at de ikke virke til dels, men det er lige som en hurtig slankekur, det virker kun kortvarigt. Faktisk er der også ulemper ved nogle af de forskellige metoder for udrensning.

  • Tarmskylning: Gavnlige bakterier bliver skyllet ud med dårlig tarmflora og fordøjelse til følge. Man risikerer at der går hul på tarmen af følge af skarpe instrumenter eller højt vandtryk. Hjertet kan overbelastes. Der kan gå hul på kræftceller, som så føres videre i kroppen.
  • Faste- og saftkure: Tab af muskelmasse og væv i kroppen, bl.a. ved hjertet. Træthed og svimmelhed.
  • Vandkur: Udskillelse af vigtige mineraler. Kvalme, opkast og hovedpine. Væskeindtrængen i hjernen.

Det er derfor en god ide at være påpasselig med udrensningskurer, da der er risici forbundet med brugen af disse. I stedet skal du huske at din lever og nyre dagligt renser din krop for affaldsstoffer, og ønsker du yderligere udrensning, er en livsstilsændring med sund kost og motion at foretrække.


Sund udrensning af kroppen
Her er nogle gode råd, til at få en sund krop, uden unødige affalds- og giftstoffer.

  • Tab dig langsomt, da ophobede gift- og affaldsstoffer befinder sig i fedtvævet derved udskilles langsomt, men effektivt og permanent.
  • Spis fuldkorn, frugt og grønt, da disse fødevarer indeholder fibre der hjælper med at udskille affaldsstoffer gennem afføringen.
  • Drik 1½ liter vand samt ½ liter mælk, for at holde væskebalancen oppe, desuden indeholder mælk gode stoffer og vitaminer.
  • Spis sundt og varieret, og undgå alkohol, da alkohol belaster leveren.
  • Dyrk motion, få frisk luft og slap af.

Bruger du disse råd, så vil jeg garantere at du får renset din krop, på en naturlig måde, som er effektiv. Så trænger du til en udrensning af kroppen, så lad vær med at tage den hurtige vej, det giver som regel ikke noge langvarigt resultat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...