tirsdag den 29. juni 2010

Gratis træning

Gratis træning er desværre ikke noget der hænger på træerne, eller er det. Tænker du på gratis træning i et fitness center, er der nok ikke mange muligheder, medmindre du vil skifte fitness center hver måned. Men så er det jo heldigt, at du helt gratis kan løbe eller cykle en tur, eller lave effektiv styrketræning derhjemme eller i naturen. Det skal dog siges, at man ofte skal købe sig noget udstyr, fx løbesko, træningstøj, en cykel mv. Så helt gratis bliver det sjældent!


Gratis Fitness center
I forhold til fitness center, så kan du være heldig at du falder over et kampagne tilbud, med fx en dags gratis træning, første måned gratis, eller 3 måneder til en meget lav pris. Men efterfølgende skal du så tegne abonnement for at kunne fortsætte din træning, eller skifte til et nyt sted. Og hvorfor skulle de også lade dig træne gratis? de har jo også omkostninger som skal dækkes, og er en forretning der skal drives. Men det kan godt lade sig gøre at få gratis eller billig træning, dele af året, hvis man er villig til dette.

Gratis træning gør man selv
Derfor skal du forvente, at den gratis træning du kan få/lave er den træning du selv står for. Det kan være alt fra en løbe- eller cykeltur til hjemmetræning med dvd på bold eller med vægte. For der er rigtig mange muligheder, for at lave god effektiv træning, med simple midler, og for  ingen eller få penge.

Typer af træning der er gratis:


  • Kredsløbstræning - Løb, stavgang, cykling.
  • Styrketræning - Træning med egen kropsvægt. Fx mavabøjninger, armstrækninger, rygbøjninger, squats, englehop og mange flere. Du kan finde masser af inspiration på youtube.com

Læs også: Hvad er styrketræning

Et forslag til simpel men effektiv træning er som følger:

Løb 3 gange om ugen i moderat til hårdt tempo, og så langt du kan. gerne 30 - 60 min. Når du har løbet skal du strække godt ud. Derefter tager du 30 mavebøjninger, 15 armbøjninger og 15 rygbøjninger - dette gentages 3 gange efter hinanden. Dette er simpelt men effektivt, du forbrænder en masse kalorier, og kommer i god form.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...