tirsdag den 29. juni 2010

Stor bagdel og dansehåndtag


Er du en af de mange kvinder der har en stor bagdel og dansehåndtag, og gerne vil af med dem på en nem og hurtig måde, så kan det godt være du bliver skuffet ved at læse videre, men samtidig får du en relistisks chance for at komme det til livs.

Mange tror at hvis man træner mave, så forsvinder fedtet her, og hvis du træner balder så forsvinder fedtet der. Det er der desværre ikke belæg for. Det er rigtig nok at man ved træning forbrænder fedt, såfremt man ikke har indtaget flere kalorier end man forbrænder i løbet af dagen. Dog vælger kroppen selv hvor fedtet forbrændes, og dvs. at man ved maveøvelder sagtens kan forbrænde fedt fra armene.

Hvorfor så lave øvelser der er specifikke på en stor bagdel eller dansehåndtag. Jo, det er sådan at de muskler der ligger inde bag fedtet bliver styrket, og dermed større. Fedtet på bagdel og balder forbrændes også efterhånden som man får trænet, men ikke kun fra det område du træner. Når musklerne bliver større og stærkere, vil din krop begynde at forme sig efter musklerne, og ikke fedtet, og på den måde opnår du en krop der ser mere trænet ud. En anden ting er at jo større dine muskler er, jo højere er dit basalstofskifte, som er det der bestemmer hvor mange kalorier kroppen forbrænder for at du kan holde dig i live.

Men der er ingen nemme øvelser, hurtige midler eller områdespecifikke små fitness maskiner som forbrænder fedtet et bestemt sted. Men uanset hvad, så vil din træning ikke være forgæves. Dine muskler vokser og bliver stærkere, dit stofskifte stiger, dine knogler styrkes og din generelle sundhed vil blive forbedret. Så kom du bare i gang med mavebøjninger og balletræning, det giver pote, men husk at have tålmodigheden med i lommen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...