mandag den 28. juni 2010

Hvor mange kalorier må jeg spise om dagen

Hvor mange kalorier må jeg spise om dagen
Hvor mange kalorier må jeg spise om dagen ? Det er et af de vigtige spørgsmål man skal stille sig selv i forhold til ens vægt, da kalorier har rigtig meget at sige.

Vægt er relativ simpel matematik. Indtager du flere kalorier end du forbrænder, så tager du på, og forbrænder du flere kalorier end du indtager, så taber du dig. Det vigtige er altså at vide hvor mange kalorier du forbrænder.Hvordan forbrændes kalorier
For at vide hvor mange kalorier man har brug for, er det vigtigt at vide, hvordan man forbruger kalorier. Kroppen forbruger energi i form af kalorier, hele døgnet. Dette kalder man basalstofskifte, altså det kalorieforbrug man har, bare for at holde sig i live. Basalstofskiftet er forskelligt fra person til person. Bl.a. køn og vægt påvirker dit basalstofskifte. Derudover har kroppen brug for energi hver gang man flytter/bevæger sig, og dette forbrug er meget individuelt, da vi har forskellige jobs, fritidsinteresser og motionsvaner.

For at beregne dit samlede stofskifte, kan du klikke dig videre her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...