lørdag den 14. august 2010

Kostomlægning


En kostomlægning er et vigtigt element i at tabe sig i vægt eller opnå en sundere livsstil i forhold til at få mere energi og overskud i hverdagen, samt jage sygdomme på porten, specielt hvis du i dag spiser mad med meget fedt og få vitaminer og mineraler.

En kostomlægning er dog ikke så ligetil, og kræver god planlægning samt en vilje af stål. Endvidere er det vigtigt at have støttepersoner. det kan være ægtefælle/kæreste, familie, venner eller en slankeklub. Her er det nemlig ikke kun dig selv, men også andre mennesker du skal stå til ansvar overfor, og derfor kan det give en ekstra motivation til at spise sundere.

Det er vigtigt at du sætter dig ind i teorierne om kalorier, dvs. hvor meget energi man får ved at spise forskellige typer af madvarer, samt teorien om forbrænding, dvs. hvor meget kroppen forbrænder. Når du har sat dig ind i dette kan du bedre tilrettelægge din kost, og har en grundlæggende viden om hvordan kroppen fungerer. Dette er også essentielt hvis du skal opnå en succesfuld kostomlægning.

Link til teori om kalorier

Det er endvidere vigtigt at spise sundt og varieret, og der findes mange forskellige kostplaner. Jeg vil dog henvise dig til en simpel kostplan du finder her på bloggen, som alle kan følge. Det essentielle er at man spiser frugt, grønt, maert kød og så er der 6 måltider om dagen. På den måde spiser man ikke for meget, og er ikke sulten på samme måde, som hvis man kun spiser 3 gange om dagen.

Link til kostplan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...