torsdag den 26. august 2010

Sund snack


En ting som er vigtig når man gerne vil tabe sig, er at finde en sund snack, eller flere, som kan erstatte de usunde ting som man tidligere har spist mellem måltiderne. Da det kan være svært at slippe vanen med at spise små mellemmåltider, og da det er meget sundt at spise små måltider i løbet af dagen, er sunde snacks et godt middel til en effektiv slankekur.

De små måltider i løbet af dagen hjælper dig til at holde en mæthedsfornemmelse, hvilket betyder at du ikke spiser for meget til hovedmåltiderne. Udover en øget mæthedsfornemmelse, holdes forbrændingen oppe, hvilket betyder at det bliver nemmere at forbrænde alle måltider. Det er dog vigtigt at mellemmåltiderne er fiberrige, hvilket gør at du føler dig mæt. Endvidere skal de være fedtfattige og kaloriefattige.

Her har du et par ideer til en sund snack.

Frugt er altid godt. spis et stykke frugt eller fx en håndfuld druer.
Knækbrød med let pålæg som fedtfattig smørreost, eller fedtfattig kødpålæg.
Spis en blandet håndfuld nødder og rosiner.
Smoothies - Alle sunde smoothies med frugt og bær.
Er du sliksulten kan du spise 30 gram mørk chokolade.

Har du forslag til andre sunde snacks, så skriv endelig dit forslag i kommentarfeltet.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jeg er nu fast læser af bloggen her. Jeg har brug for alt den hjælp jeg kan få, da jeg er blevet 15 kg. tungere på bare 6 måneder. Og det hæmmer mig meget. Jeg er kun 19 år og laver faktisk intet til dagligt, da jeg har en ADHD diagnose, så er "sygemeldt" hvis man kan kalde det dét. Jeg har udover det, også astmatisk bronkitis, hvilket gør det svært for mig at dyrke motion. Og så er jeg dybt afhængig af cola. Så jeg vil fra nu af følge din blog, aktivt!
  Med venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 2. Hej Marlene.

  Jeg håber du kan få noget inspiration af at følge min blog, og mangler du information om noget, er du velkommen til at skrive, og jeg vil forsøge at lave et indlæg eller henvise til tidligere artikler.

  Vh

  Thomas

  SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...