mandag den 31. august 2009

Hvorfor dyrke motionHvorfor dyrke motion - Fordi det er sundt, det giver dig selvtillid, overskud, energi, flot krop, udstråling, længere levetid, mindre sygdom mv. Motion forbedre derved din generelle sundhed.

Hvem vil ikke have mere overskud i hverdagen, og have energi til arbejde familie og fritid hver dag året rundt. Hvem vil ikke gerne leve længere og være mindre syg. Dyrker du regelmæssig motion kan du opnå dette. Ikke alene er det er fordel for dig, men også din familie da du vil være der længere for dem og minimerer risikoen for sygdomsforløb.

Med regelmæssig motion er det ikke flere timer hver dag. En halv time om dagen er nok. Det kan være en cykeltur, ved løb eller gang, holdsport eller andre aktiviteter hvor pulsen kommer op. Man skal derfor ikke bruge lang tid eller mange penge på at holde kroppen i gang, og dermed opnå de fordele der er ved at dyrke motion.

Føler du ikke du har tid og overskud til motion - Har du råd til at lade være. Motion giver dig energi. Du får ikke mere energi af at slappe af i sofaen foran fjernsynet med slik og kage. Det er afstressende, men giver ingen energi. Kommer man ud efter en lang og cykler en tur eller løber, har man mulighed for at koncentrere sig om sig selv, og finde ud af at bruge og lytte til sin krop.

Så kom i gang med at dyrke motion - Hvorfor ikke!!!

1 kommentar:

  1. Jeg synes virkeligt det er svært at komme i gang. Kan se fordelene, men kanbare ikke komme op af sofaen og afsted. Har du etgod råd i den situation? Kærlig hilsen Karen

    SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...