tirsdag den 4. august 2009

Syre base kur

Mange er blevet interesseret i en Syre Base Kur efter Lene Hansson har nævnt dette i TV og i en bog.

Min holdning om syre base kur er dette: Sørg for at spise sundt og varieret og så har du ikke behov for diverse udrensningskure og hvad der ellers er at finde rundt omkring i diverse helse og plattenslager forretninger.

Mht Lene Hanssons teorier, så bygger det over nogle forskningsresultater fra 80'erne som er blevet misfortolket.
Ganske rigtigt spiser de fleste af os en alt for syre holdig kost, men her fra og så til at man ikke må spise forskellige ting på samme tid er en omgang bavl af værste skuffe.

Flere grøntsager og frugt i ens kost er nok til at rette op.
Næste gang du står i supermarkedet og skal handle noget mad ind, så tænk på at jo tættere maden er på dens naturlige tilstand og jo mindre forarbejdelse det har fået jo bedre er det: Hel kylling = Godt, Panerede kyllinge nuggets = Ikke godt.

Vi mennesker er bygget til at spise forskellige ting på samme tid. Og derfor er vores mave og mavesyre klar til at tage imod hvad der kommer ned. Man skal bare tænke på at få den varierede kost, med kød, grønt og brød. Så glem alt om syre base kur. Har du brug for en udrensning af kroppen, eller genoprettelse af maven, så drik vand i 24 timer og indtag intet andet. Dette renser ud i kroppen, da alt i mavesækken bliver fordøjet og sendt videre i systemet, og er ikke skadeligt, da kroppen har brug for vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...