onsdag den 5. august 2009

Slanke wrap

Ønsker du hurtig opstramning af centrale punkter på kroppen, er slanke wrap en ideel mulighed for dig. Man kan allerede se forskel ved første behandling.

Slanke wrap fungerer på den måde at kroppen pakkes ind i en speciel folie eller lerblanding. Denne folie eller lerblanding lader kroppen ånde, samtidig med at den trækker affaldsstoffer ud af huden. Samtidig med folie eller lerblanding påføres en speciel creme som sætter forbrændingen op i de områder der behandles.

For at opnå et holdbart resultat, skal man gerne behandles 7-10 gange. En behandling koster fra 300 kr. pr. gang, men vælger du at købe alle behandlinger på en gang, kan du ofte få dem billigere. Man kan tabe op til 20 cm på kroppen for hver behandling, dette vil dog realistisks set være ml. 5 og 10 cm. Du må maks modtage 3 behandlinger pr uge, da kroppen skal have mulighed for at tilpasse sig de ændringer en slanke wrap medfører.

En slanke wrap behandling varer ca 1 time. Brug denne time til at slappe af og få ny energi. Stres af og kobl ud af den travle hverdag, og fokuser dine tanker på dig, og den behandling du får foretaget.

For at sørge for at du holder den stramme hud, anbefales det at du foretager 3-4 behandlinger hvert år. Dette vil sikre dig mod at din krop falder tilbage til det "gamle" udseende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...