torsdag den 13. august 2009

Vand og sundhed

Vand og sundhed hænger unægteligt sammen. Ønsker man en sund og veltrænet krop, er det vigtigt at man indtager rigeligt med vand, gerne 3 liter om dagen, for at kroppen har mulighed for at skylle affaldsstoffer ud, og blodet kan bedre cirkulere rundt i kroppen. Dette hjælper dig når du dyrker motion, da blodet bedre kan transportere ilt ud til musklerne, sådan at de har de bedste arbejdsbetingelser.

Vand giver ingen kalorier og slukker tørsten. Du bliver derfor ikke fristet til at spise mad sammen med din drikkelse, som du vil med fx cola eller kaffe. Du forbedrer derfor din sundhed ved automatisk ikke at have lyst til at indtage unødige kalorier.

Vand er en naturlig del af kroppen, og derfor en naturlig del af kroppens sundhed. Det er essentielt for kroppen at have en tilpas væskebalance, for at fungere optimalt. Det gælder om du lave stillesiddende aktiviteter eller fysiske aktiviteter. Er væskebalancen i orden vil du bedre kunne fokusere på de opgaver du skal løse, og have mere overskud og energi i hverdagen.

Derfor kan det hurtigt konkluderes at vand og sundhed er en naturlig kombination. Mit råd er derfor: Sluk hovedsageligt tørsten i vand, og din sundhed vil blive forbedret ganske hurtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...