mandag den 3. august 2009

Kalorie kur

En kalorie kur kan være mange ting. Men i bud og grund drejer det sig om at indtage færre kalorier end man indtager.

Mange tilbyder en kalorie kur hvor antallet af kalorier er bestemt, fx 1200 eller 1400 kalorier pr dag. Dette kan også være ganske effektivt, men også trættende da man skal følge et bestemt kost program, der hurtigt bliver kedeligt og man risikerer derfor hurtigt at miste interessen for kuren.

Mit forslag til en kalorie kur er derfor mere simpel. Allerførst skal det siges at det er vigtigt at spise varieret, for at få alle de vitaminer, mineralar og næringsstoffer som kroppen har brug for. For det andet må man under ingen omstændigheder springe et måltid over. Springer man et måltid over, vil kroppen af sig selv nedsætte forbrændingen, for at spare på en energi kroppen har tilbage. Når først forbrændingen er nedsat, vil det tage op til to timer fra du har spist, til at forbrændingen er oppe på normal, også selv om du motionerer.

Hvad skal jeg så spise tænker du! Spis en masse salat og grøntsager, spis magert kød som kylling kalkun, max 8 % oksekød. Følg kostpyramiden, og du er godt på vej. Du skal ikke kortlægge dine kostvaner og tælle kalorier, men bare undgå kager,slik,sodavand og andre lignende ting.

For at opnå en effektiv kaloriekur skal man kombinerer et lavt kalorieindtag, med et øget aktivitetsniveau. Det behøver ikke at være hård motion, men fx en halv til en hel times gang, cykling, havearbejde mv. pr. dag.

Husk ikke at indtage mindre end 1200 kalorier pr. dag, da dette kan skade kroppen og nedsætte den naturlige forbrænding.

Kort sagt - med en kaloriekur kan du tabe dig effektivt med en medium indsats, men uden at skulle følge kortlagte slankeprogrammer med

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...