lørdag den 8. august 2009

Anbefalet motion

Den anbefalet motion er 30 min for voksne og 60 min for børn. Dette råd er dog en generalisering. Voksne med vægtprolemer bør motionerer langt mere, gerne 90-120 min pr. dag for at opnå øget muskelmasse samt forbrænding af fedt.

Det behøver ikke være meget krævende motion. At gå lange ture, cykle, lege med børnene, gøre rent osv. er rigtig gode måder at få pulsen op uden at presse hjertet. At starte med at ville spurte, uden den fornødne træning, kan være farligt for hjertet. Det anbefales derfor at du tager det stille og roligt i starten, og sætter mere tempo på, og længere distancer jo længere tid der går. Bruger du denne lidt langsommere proces, er du sikker på at kroppen er med, og forbrænder fedt og opbygger muskelmasse optimalt.

Det er meget svært at sige hvilken motionstype der er bedst, da 50 % er motivation. Løb er den mest effektive forbrænder, men har du virkelig ikke lyst til at løbe, men synes at cykling er rigtig sjovt, vil du som person opnå bedre resultater med cykling. Derfor skal du vælge en motionsform der giver dig motivation og energi - på den måde kommer du længst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...