torsdag den 20. august 2009

Træn dine muskler


Træn dine muskler og tab dig. Det er det klare budskab. Træning af muskler giver en bedre forbrænding, både under træning, men også under hvile.

Når kroppen består af mange muskler, vil stofskiftet i kroppen øges, og derved opnår man en større forbrænding, også ved hvile. Man behøver ikke at være bodybilder, men dyrker man ofte motion, vil musklerne opbygges stille og roligt, og stofskiftet øges derfor. Man opnår derved en "gratis" forbrænding, da man kroppen har brug for flere kalorier for at holde sig i gang.

Andre fordele ved at have mange muskler og styrketræne er at, der er mange helbredsmæssige fordele ved at styrketræne. Du bliver stærkere og får en bedre koordinationsevne. Denne kombination virker skadesforebyggende på dit bevægeapparat. Træning af musklerne virker også forebyggende på en række udbredte livsstilssygdomme som for eksempel diabetes og forhøjet blodtryk.

Det er aldrig for sent at komme i gang med træning, og begynd endelig i de små. Træn ikke hver dag for at få den optimale virkning af din træning, og husk at indtage protein og få godt med søvn imellem dine træningsdage.

Rigtig god fornøjelse med at træne dine muskler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...