onsdag den 24. marts 2010

Slankekur for unge

Slankekur for unge
Findes der virkelig en nem slankekur for unge, som er tilpasset unge mennesker, så de nemmere kan tabe sig og holde kuren, i forhold til hvad andre (voksne) skal/kan gøre. Svaret er meget enkelt, NEJ!!!!!! Der er dog ting du som ung skal være opmærksom på, i forhold til slankekur og vægttab.

Slankekur er slankekur
Slankekur for unge er ligesom slankekur for alle andre. Man skal indtage færre kalorier end man kan forbrænde for at smide fedt. Det betyder, at man skal spise masser frugt, grøntsager, mager kød og fiberholdig mad. Endvidere skal man droppe light sodavand mv. og starte med at drikke vand.

Andet alternativ til kostændring, er en øget aktivitetsmængde. Unge er generelt egnede til motion og styrketræning, og der er rigelig med muligheder for at komme i gang med en eller anden form for sport i en klub eller fitnesscenter.Unge skal have nok kalorier
Du skal være opmærksom på, at du som ung, specielt unge under 18 år, skal have nok kalorier, da man stadig vokser og udvikler sin krop. Derfor må du ikke skære kraftigt ned på dit madindtag. Du skal også have nogle andre vitaminer og mineraler, i forhold til voksne. Sørg for at du er mæt, men med de rigtige fødevarer, og dyrk så gerne en masse motion. Din krop kan tåle det.

Skal du starte en slankekur er der altså ikke nogen mirakelmiddel eller en kur specielt til unge, så der er bare op på hesten og på med arbejdshandskerne.  God fornøjelse.

2 kommentarer:

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...