tirsdag den 16. marts 2010

Konstant træthed

Lider du af konstant træthed, er du uoplagt og har du ikke noget energi til dit arbejde, studie, familie, venner mv. Så er det på tide at få fundet frem til årsagen, da du ellers kan risikerer at ende i en depression og få langvarige problemer, miste dine venner og lægge afstand til din familie.

Konstant træthed har typisk 2 hovedårsager: Forkert livsstil eller en form for psykisk lidelse.

Forkert livsstil: Hvis man spiser forkert og er inaktiv kan man risikerer at blive træt og uoplagt. Specielt hvis man spiser meget fed mad, og ikke spiser grøntsager og får vitaminer. Endvidere vil forbrug af alkohol og tobak også have en indflydelse på den manglende energi. Derfor vil det være en rigtig god ide at tænke meget over hvordan du lever dit liv, og om der er ting du kan gøre anderledes.

Psykisk lidelse: Konstant træthed kan være tegn på en begyndende lidelse, ofte depression. Man vil sige til sig selv at der ikke er noget galt med mig, men jeg anbefaler dig på det kraftigste at opsøge en læge, for at få det tjekket. Jo før jo bedre. Venter du for længe, risikerer du at ryge ud i en dyb depression, der i værste fald kan påvirke dig resten af livet. Hvis det viser sig at du har en depression, kan du få den rette hjælp, og hvis du ikke lider af en depression, kan lægen hjælpe dig med at finde årsagen til trætheden.

Konstant træthed vil påvirke dig, og jo før du finder årsagen, jo før kan du komme ovenpå igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...