søndag den 21. marts 2010

Fedtforbrænding på maven

Fedtforbrænding på maven har ofte stor prioritet, når man tænker på at træne sin krop. Specielt hos mænd, sætter fedtet sig primært på maven, og det kan derfor kræve ekstra hårdt arbejde at få fedtet på maven væk.


Først skal det siges at al træning forbrænder fedt på hele kroppen. Dvs at du ved løb eller træning af arme, også bruger fra dine fedtdepoter andre steder, end der hvor musklerne trænes. Det er dog klart at træning af muskler på et bestemt område vil få musklerne til at vokse, og fedtdepoterne på de pågældende steder til at forsvinde. 
Det betyder, at hvis man vil have en god og effektiv fedtforbrænding på maven, skal man primært lave øvelser der træner maven. Man skal dog huske at lave træningspas, hvor man kommer hele kroppen igennem for at skabe en stærk og harmonisk krop. Samtidig vil det være svært at slippe for fedtet på maven, hvis der stadig er store fedtdepoter på fx lår, arme mv.


Men skal der sættes speeder på fedtforbrænding på maven, skal der laves nogle maveøvelser. Gode gammeldags mavebøjninger er altid et hit, men søg på nettet, og evt. youtube.com hvor du kan finde 1.000 vis af videoer med inspiration til øvelser beregnet til maven. Nedenfor har jeg lagt en video som du kan bruge som inspiration. Det har jeg gjort, og det er effektivt. Det viser sig nemlig, at aver man forskellige øvelser, er det ikke kun sjovt i længere tid at træne, man får også mere ud af træningen, da musklerne stimuleres på forskellige måder.

5 kommentarer:

 1. Da jeg læste starten af dit indlæg, sad jeg og overvejede at skrive kritik af det, for man kan jo ikke forbræde fedt direkte fra maven. Da jeg læste videre fandt jeg dog udaf at der gemte sig en skribent med en fornuftig viden som jeg selv har samme holdning til. Også en rigtig god film fra youtube, dem fortæller godt.

  SvarSlet
 2. Hejsa.

  tak for din kommentar, det er jeg glad for :-) Håber også du kan bruge nogle af mine andre indlæg som inspiration.

  SvarSlet
 3. husk lige at en diæt er det vigtig´ste. vi´har ALLE en 6 pack gemt væk under maveskindet.

  SvarSlet
 4. dit fedt på maven bliver ikke forbrændt af at lave mavemuskler øvelser, da muskler ikke kan opbygges af fedt vi allerede har på kroppen, det opbygges af ens energi indtag. Kroppen er designet til at man ikke kun kan tabe sig et sted på kroppen, men ligedelt over det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Som jeg også skriver, så giver træning, fedtforbrændin i hele kroppen, og der er derfor svært at lave specifik fedtforbrænding på maven. Det man kan gøre er at træne sine muskler i et bestemt område, her maven, for at få maven til at fremstå pånere og mere trænet.

   Slet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...