mandag den 22. marts 2010

Træningsprogram fedtforbrænding

Træningsprogram fedtforbrænding er et træningsprogram der fokuserer på fedtforbrænding frem for muskeltræning. Dvs. at du smider fedtet og får en tonet/markeret krop, uden at dine muskler bliver "kæmpe" store. Træningsprogram fedtforbrænding er et program alle kan lave, og kræver ikke noget specielt udstyr. Alle kan finde nogle ting til træningen.

Første del af træningsprogrammet er enten løb eller cykling. Er du nybegynder starter du med lav intensitet/tempo, og bygger gradvist op i både tempo og distance.Her er det okay kun at motionerer i 10-15 minutter. Er du allerede erfaren motionist, skal du tage en tur så du ikke har brugt alle dine kræfter når du kommer hjem igen, men samtidig skal du have været i gang i mindst 25 minutter.

Efter din løbe-/cykeltur skal du huske at strække ud. Herefter skal du igennem følgende øvelser: Mavebøjninger, armbøjninger, rygbøjninger, træning af biceps og træning af triceps. Alle øvelser tages med høj intensitet, og med maks 45 sekunders pause mellem hvert sæt. Et sæt består af fx 10 gentagelse af øvelsen. I dette træningsprogram er der ikke et bestemt antal gentagelser pr. sæt, her skal du tage så mange du kan, HVER GANG!!!

Mavebøjninger, er både alm. lige mavebøjninger, samt skrå mavebøjninger, hvor man drejer kroppen til hhv. højre og venstre samtidig med at man løfter kroppen op. Armbøjninger og rygbøjninger giver sig selv. Træning af biceps kan fx foregå med en stofpose fyldt med bøger, som du gradvist putter mere og mere i efterhånden som du bliver trænet. Man holder armen langs siden af kroppen, og løfter posen op og ned. Der er vigtigt at have ret ryg i denne øvelse. Træning af triceps (musklen på underarmen) kan du se illustreret nedenunder.

Jeg anbefaler at du bruger dette program 1-3 gange om ugen. Rigtig god fornøjelse

Triceps øvelse:

2 kommentarer:

  1. Hvor lang tid går der inden, man kan se forandring?

    SvarSlet
  2. Hejsa

    Det kommer an på hvor ofte du udfører træningsprogrammet, hvor stor intensitet du udfører det med, og hvilken kropstype du har (vægt, fedtprocent mv)

    SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...