torsdag den 8. april 2010

Slanke arme

Mange, specielt kvinder, vil gerne have slanke arme. Det er meget feminint og flot at have pæne slanke og trimmede arme, og det er en del af at have en sund krop og være stolt af sig selv. Men hvordan får man slanke arme, og bibeholder dem, så mormor arme undgåes og man kan være glad for denne kropsdel.

Direkte træning af arme er en start. Træn med elastik, håndvægte eller andet der kan bruges. Der findes mange øvelser, men ulempen ved disse er at de ikke alene kan forbrænde fedtet på armene. Fordelen er at man strammer musklerne op, hvilket gør at man fremadrettet vil have nemmere ved at bibeholde de pæne arme.

Hvis man vil af med fedtet på armene, så er der ikke andet at gøre, end at lave fedtforbrændende træning, dvs. løb, cykling mv. Ved fedtforbrændende træning vil kroppen tære af de fedtdepoter der er placeret på hele kroppen, og derved også armene. Samtidig er det vigtigt at du spiser sundt og varieret og drikker en masse vand. Hvis du starter med træning, men samtidig spiser usundt vil du ikke tabe noget fedt, da du indtager for mange kalorier.

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med at træne dig til slanke arme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...