torsdag den 22. april 2010

Træning med elastikker

Træning med elastikker er en god, effektiv og sjov måde at træne på. Man kan træne alle sine muskler med elastikker, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du ikke kan bruge et elastik til i forbndelse med træning.

Når du træner med elastikker kan du både træne styrketræning og konditionstræning. Ved styrketræning kan du bruge stramme/hårde elastikker, som giver øget belastning på musklerne, så du kan tage få gentagelser med stor belastning. Er du mere til fedtforbrænding og toning af kroppen, kan du med fordel bruge bløde elastikker, som du kan lave øvelser med mange gentagelser og lav belastning, for at få pulsen op og gang i fedtforbrændingen.

Ved træning med elastikker kan man selv regulerer belastningen, i forhold til hvilket elastik du bruger, og hvor hårdt du strammer det. Det betyder at du hele tiden kan udvikle dine muskler ved at sætte yderligere belastning på din træning. Træningen er velegnet til hjemmetræning, og elestikket koster ml. 50 kr. og 100 kr afhængig af hvilken kavlitet og hårdhed du køber det. Mht. hårdhed så må du prøve dig frem. De fleste producenter angiver i farver hvor hårdt elastikket er og hvem der normalvis vil bruge det.

Herunder finder du inspiration til forskellige øvelser som du kan udføre med elastikket. Mit råd til dig er at købe en DVD med et komplet træningsprogram, eller søge på nettet og selv

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...