torsdag den 15. april 2010

Fedtoptagelse - Minimer fedtoptagelse i kroppen

At leve sundt er et højaktuelt emne, og flere og flere hopper med på sundhedsbølgen. Men kan man minimerer fedtoptagelse i kroppen, i stedet for at leve af grøntsager og dyrke uanede mængder af motion?

Svaret er både ja og nej. Man kan gøre noget for at minimerer fedtoptagelsen, men man kan ikke erstatte motion og sund kost. Dog kan man bedre tillade sig at spise en plade chokolade i weekenden, eller hvad man nu lyster.

Nøglen til at mindske fedtoptagelse i kroppen er ved at spise mange fibre. Spis derfor så groft som muligt, især til hovedmåltiderne, hvor fibrene kan bremse en del af fedtoptagelsen og dermed spare dig for kalorier. Samtidig fremmer fibrene din fordøjelse og giver en god mæthedsfornemmelse. Gode kilder til fibre er rugbrød, frugt og grønt samt i særdeleshed bælgfrugter som brune og hvide bønner.

Der findes desuden forskellige piller og medikamenter som man angiveligt kan spise for at lunne minimerer fedtoptagelse. Umiddelbart er det kun Alli som kan købes på apoteket som har en dokumenteret virkning. Produkter som fx reduxin er blevet forbudt i bl.a. Norge pga. den manglende dokumenterede effekt. Overvejer du derfor at bruge et slankemiddel til at hindre fedtoptagelse vil jeg helt klart anbefale dig at spørge lægen eller på apoteket, hvor du er sikker på at få professionel og seriøs rådgivning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...