onsdag den 9. januar 2013

Vægttab med hypnose


Vægttab med hypnose
Der er kommet flere og flere coaches og hypnotisører der bruger hypnose som et redskab til at komme over forskellige forhindringer i livet. Hvad end det er at kommer over et forbrug af alkohol, finde dybe gemte minder frem så de kan blive behandlet, stoppe med at ryge, eller hvis man har problemer med at gennemføre et vægttab. Men hvordan virker hypnose i forhold til at forbedre dit vægttab.

-->

Hvordan virker hypnosen
Når du bliver behandlet med hypnose, er det ikke fordi at du begynder at tabe dig under hypnosen, eller efter hypnosen, der skal mere til. Det du får hjælp til, er at fjerne de barierer der gør at du har svært ved at tabe dig. Det kan være afhængighed af sukker, at man bruger mad som trøst eller blot dårlige vaner, man ikke kan bryde. Meningen med hypnosen er at dine tankemønstre skal brydes, så du ikke bruger de gamle undskyldninger, for ikke at kunne gennemføre en slankekur

Hvad sker der efter hypnosen
Du skal stadig påbegynde din slankekur, hvad enten det er ændring af kost eller opstart af træning og motion, eller en kombination. Men det skulle gerne være lettere for dig at komme i gang, og fastholde motivationen, da de mentale forhindringer for succes, gerne skulle være fjernet.

Virker hypnose mod vægttab
Jeg har ikke selv prøvet hypnosen, men jeg har hørt fra flere at de har haft større succes med vægttab og livsstilsændring, efter hypnose. Der er dog også nogle der ikke har oplevet en forskel. Så min konklusion er at det er forskelligt fra person til person, men det vil nok have en positiv virkning på de fleste

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...