fredag den 11. januar 2013

Humør og slankekur
Humør og slankekur
En positiv indstilling til livet kan gøre en slankekur meget mere overskuelig, og det er meget nemmere, når man har på et positivt resultat. En slankekur er hård, da der er ændringer af vaner og rutiner – og er der noget vi mennesker elsker mere end vaner og rutiner, nej vel.
Disse forandringer vil kræve massere af energi og overskud, og det er her, det gode humør og den positive indstilling er så vigtig.

-->

Vaner og indstilling
Hvis du ikke er mentalt rigtig klar til at starte slankekuren, så kan du enten vælge at starte på den alligevel og du vil kunne risikere at falde hurtig tilbage til gamle vaner, da det er for hårdt med så mange nye tiltag. Motivation skal være der, og når du ved hvad der kan motivere dig og hvad der kan få dig i godt humør, så er du klar. derfor bør du forberede dig mentalt på de udfordringer en slankekur vil medfører for dig, og evt. din familie. Indstil dig på at det bliver hårdt, men fokuser på hvordan du har det, når du når dit mål, og ser ud som du gerne vil. Det skal være drivkraften bag dit effektive og langvarige vægttab.

Et godt grin er utrolig vigtig
Energiniveauet stiger ekstremt meget, når man har fået sig et godt grin. Et grin er så livsbekræftende, og får os til at nyde livet. Søg det positive, søg det som kan give dig et godt grin – er det et spil, en snak med en bekendt, tænk tilbage på hvornår du har det sjovest og opsøg det.
Udover at et godt grin giver energi og måske endda helt en fornyet energi til projekt slankekur, så forbrænder du også mange kalorier mens du griner. Du spreder glæde til dem du er sammen med, og på den måde er de måske mere villige til at give dig et ekstra skub når vægten driller lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...