mandag den 2. november 2009

Den bedste fedtforbrænding


Hvordan opnår man den bedste fedtforbrænding. Dette kan være et bredt spørgsmål, for er det i forbindelse med kost eller motion. I dette indlæg vil jeg tage fat på motionen, da jeg tidligere har skrevet omkring forbrænding ved kost.

For at få den bedste forbrænding ved motion er der et par enkle ting man skal gøre. Det skal nævnes at denne form for træning ikke giver den bedste muskeltræning. Den måde man skal træne på er ved at holde kroppen i gang i længere tid af gangen. Minimum 20 minutter og meget gerne længere. Denne måde at træne på kan bruges på mange motionsformer, men jeg vil tage udgangspunkt i løb.

For at holde sig i gang i en længere periode, er det vigtigt at man spare på sin ressource. Det betyder at tempoet fra start af skal være moderart, for ikke at gå kold midt i forløbet. Det kan være en god ide at planlægge en rute der er relativ flad, som en begynderrute, og derefter variere mere og mere. Man skal være indstillet på at bruge lidt tid på det, men jeg kan love at resultatet er derefter.

Udover at man forbrænder meget fedt på denne måde, bliver konditionen væsentligt forbedret, og dine musklers udholdenhed forbedres også væsentligt. Musklerne vokser dog ikke specielt meget, som de vil ved en mere intens træning, samt at musklerne indstilles på langdistance, og du bliver derfor ikke så god til spurt og hurtigløb. Dette kan dog trænes jo bedre kondition man får, dan man vil kunne løbe hurtigere i længere tid.

Denne metode kræver tid og arbejde, til gengæld er det med garanti den bedste fedtforbrænding man kan få.

God tur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...