lørdag den 21. november 2009

Fedtfattig retter


Fedtfattig retter er en vigtig del af en god slankekur, eller blot et godt grundlag for en god livsstil. Ved en fedtfattig kost sikrer man sig et minimum indtag af kalorier og får god energi og en sund krop.


Der findes et utal af opskrifter. Jeg har her et link til en opskriftssamling, udelukkende for fedtfattig mad, herunder også kager og desserter. Det er en super samling, som kan give en masse inspiration til hvordan man kan spise godt og fedtfattigt på en gang. Se link nederst i indlægget.


Ved fedtfattig skal det dog siges, at man stadig skal være meget opmærksom på hvad der erstatter fedtet, og at man skal huske at have en lille mængde fedt hver dag, da kroppen bruger det til at smørre led og andre aktive organer. Endvidere er det vigtigt at der i de fedtfattige retter indgår grøntsager og evt. frugt for at være rigtig gode. Er der mange kulhydrater i retten skal man også være opmærksom, da kulhydrater giver en del energi, og bruger man ikke denne, laver kroppen den energi om til fedt.


Men en fedtfattig kage er selvfølgelig bedre, kaloriemæssigt og sundhedsmæssigt, i forhold til en alm. kage. Men når du nu skal eksperimentere med fedtfattig mad, kan du jo lige så godt tage de fedtfattige retter der er bedst for dig, og evt. prøve at undgå kage helt, eller i hvert fald skære ned på kageindtaget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...