torsdag den 27. maj 2010

Slankekure der virker

Hvis man ønsker at tabe sig i vægt, er der i dag mange forskellige muligheder. Slankekur er blevet et populært ord, men at finde nogle slankekure der virker kan være svært, eller er det?Først skal det siges at vi som mennesker er forskellige. Det betyder at vores kroppe reagerer forskelligt på forskellige stimuli. Dvs. at man kan opleve at nogle har stor gavn af en suppekur, hvorimod andre taber sig bedre når de spiser meget proteinrig mad. Det kan derfor godt kræve lidt arbejde at finde den mest optimale slankekur. Det er hårdt arbejde og kræver tid, og det er vigtigt at du er indstillet på dette når du skal starte en kur.

Når vi så har konstateret at vi er forskellige, og nogle ting virker bedre end andre, så vil jeg også påstå at alle kan tabe sig ved lang de fleste alm. kure der indebærer sund kost samt motion. Det grundlæggende for at tabe sig, er nemlig ikke om det er Vægtvogterne og Atkins Kuren som man benytter. Det er ens egen vilje og beslutsomhed der afgør om en slankekur virker. Før man starter er det utrolig vigtig at man, for sig selv, lægger en strategi i forhold til kost og motion. Vil man tabe sig udelukkende ved det ene eller andet, eller en kombination. Hvad vil man give afkald på for at blive tyndere og hvor realistisks er det at man kan overholde det. Det hjælper jo ikke noget hvis man 5 dage om ugen holder kuren, men de sidste 2 dage spiser som man tidligere har gjort, og måske endda giver sig selv lov til at spise endnu mere usundt, for at kompensere for det man går glip af resten af ugen.

Af alle de slankekure der virker, er de simple mest effektive. Man skal vælge en kur hvor man ikke skal ændre for meget i sin rutine fx madlavning eller de penge det koster at følge kuren. Den mest effektive er følgende: Spis 6 stk frugt om dagen. Spis masser af grøntsager og magert kød, og skil dig af med fede ting som smør, kager, chips og slik. Giv dig selv lov til at spise lidt usundt 1 dag om ugen, men ikke som tidligere. Dyrk mere motion, gerne 30 min hver dag. Følger du disse råd taber du dig med garanti.

Det er  simpelt at tabe sig, men det er din bevisthed og din viljestyrke som du skal have overbevisk, og så kan du finde mange slankekure der virker.

2 kommentarer:

 1. Frugt er altså fyldt med frugtsukker hvorfor 6 stykker om dagen er alt for meget.

  & om dagen betyder 600 gram frugt og grønt hvor max! de 300 g må være frugt ..
  Endvidere skal man holde lidt igen med bananer og vindruer da der er rigtig mange kalorier i disse.

  Bare til info :)

  SvarSlet
 2. Du må maks indtage 200 gram frugt om dagen, netop på grund af de er så sukkerfyldte af natur.

  SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...