torsdag den 27. maj 2010

Realistisk vægttab


Realistisks vægttab
Hvad er et realistisks vægttab? Hvor meget vægt vil du tabe?  Er du også realistisk om, hvor længe det vil tage at nå dit vægttab mål?  Desværre, når de fleste mennesker vælger at tabe sig, er de ikke realistiske omkring, hvor meget vægt de kan tabe, og hvor lang tid det vil tage dem, at tabe denne vægt. For mange, kan deres 'idealvægt være den forkerte vægt der skal sigtes mod. I stedet er det bedre at dele vægttabet op i mindre delmål, så det ikke virker så uoverskueligt. Men der er også flere faktorer der spiller ind.
Metabolisme / Stofskifte
Den sørgelige kendsgerning er, år med overvægt hvor man har hoppet fra det ene diet til en anden, kan have forvekslet dit sind og krop, og realismen omkring hvad der virkelig er din idealvægt. Et af de store problemer kommer fra en manglende forståelse metabolisme, også kaldet stofskifte. Hvis du har været overvægtig i meget lang tid, eller hvis du konstant har \ 'yo-yoed \' op og ned i vægt, kan din krop reagerer på dit første vægttab ved at bremse dets metabolisme, fordi den mener, at du sulter til døde. Denne opbremsning af dit stofskifte medfører modvilje mod kuren, der ofte banker folk ud af den bane de har indlet, og fører til at man påfører sig en del eller hele den tabte vægt igen.

Slankekur i maks 12 uger
Mange vægttabseksperter anbefaler idag, at man sigter mod kortere og mere opnåelige/ realistisk vægttab mål. Da hovedparten af kost forskning viser, at de fleste der er på kur, taber sig støt i ca 12 uger, og derefter ramte en mur. Det er derfor eksperter foreslår, at du bør sigte efter mål indenfor 8-12 uger. Efter de 12 uger, skal man have en vedligeholdelses periode, hvor man blot skal fastholde sin vægt.

Strategien opfordrer til at vælge en realistisk vægttab mål for en 8-12 ugers periode. Vel vidende, at den mest fornuftige og sundeste vægttab sats er ½-1 kg per uge, og at tabe 12 kilo på tre måneder er ikke urealistisk. Du skal være på dit vægttab kost/kur, indtil du når det mål du har fastsat, eller i 12 uger, hvad end der kommer først, og derefter skifte til et vedligeholdelses kost. Hvorfor skifte til en vedligeholdelse kost på det punkt? Enkelt, du giver dig selv en pause fra den mere restriktive kost. Endnu vigtigere er dog, er du genopretter din krop og lader den skabe et nyt udgangspunkt. Når du har fastholdt din nye vægt i 8-12 uger, er det tid til at sætte et nyt vægttab mål, og flytte tilbage til "vægttab mode". Ved at give din krop en pause fra sult (kalorieunderskud) har du overvundet kroppens modstand mod vægttab, og du kan starte igen

Brug gerne anerkendt slankekur
I Vedligeholdelses perioden, giver du også dig selv en chance, for at nå at tilpasse din kost til din nye vægt. Du lærer derved at fastholde vægten, og ikke ryge tilbage på din gamle vægt igen. Du få overbevist dig selv om, at du kan holde en lavere vægt, hvilket styrker selvtilliden og selvopfattelsen.
Denne vægttabsplan arbejder med langsigtet vægttab. Du vil opleve slankekure og det at nå dit vægttabs mål langt lettere, hvis du vælger en kur, der har konkrete faser, såsom South Beach- eller Atkins kuren, da vægttab og vedligeholdelse faser er klart fastlagt, så de er nemme for dig at følge. Uanset hvilken kur/kost du vælger, vil du ved at skifte mellem vægttab faser og vedligeholdelse faser,  lære dig selv og din krop hvordan man kan opretholde en sund vægt., og give dig mulighed for et realistisk vægttab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...