mandag den 11. januar 2010

Hurtige slankekure


Der er mange tilbud om hurtige slankekure, der lover varigt vægttab med minimal indsats. Nogle siger at det er en myte at hurtige slankekure ikke virker, så lang tid man holder sig fra fedt. Men sandheden er en lidt anden. Jeg vil her komme med fakta om det at benytte Hurtige slankekure i forhold til en "normal" slankekur.

1. Kroppen er ikke bygget til hurtige forandringer. Derfor vil meget af det man taber ved en hurtig slankekur være vand, da vand ophober sig i kroppen sammen med fedt. Derfor kan det godt virke som om at slankekuren virker, men det er rent faktisk kroppen der "fupper dig.

2. Dit generelle helbred bliver ikke bedre af at benytte Hurtige slankekure. Dit generelle helbred forbedres bedst ved at omlægge kost, til at spise mad med mange vitaminer, og mineraler, som også er fedtfattige. Endvidere bør du øge din motion, eller starte, for at påvirke kroppen positivt. Motion sætter blodomløbet i gang, giver dig energi, styrker kroppen og dens imunforsvar, sammen med den sundere kost. Derfor vil en hurtig slankekur på længere sigt give et dårligt resultat, da man ikke får alle de gode ekstra ting med, som sund kost og motion har.

3. En hurtig slankekur kan dog være god i tilfælde hvor man skal kunne presse sig ned i en kjole, eller andet kortvaring formål. Her vil resultatet af livsstilsændringen, ikke komme så hurtigt, men til gengæld være langvarig.

Mit råd er derfor at droppe Hurtige slankekure og begynde at fokuserer på hvordan du kan ændre dit liv, til at være et liv med sund kost, og motion

1 kommentar:

  1. Hvor har du ret. Tak for inspirationen. John!

    SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...