tirsdag den 26. januar 2010

Kom igang med at løbeKom igang med at løbe nu. Gode intentioner og mange fine ord er ikke nok. Du skal afsted, og jo hurtigere jo bedre. Udskyder du dit ønske om at komme i gang for længe, vil du, som så mange andre danskere, falde for devisen "det jeg ikke når i dag, når jeg nok i morgen".

For at komme i gang har du måske brug for noget ekstra motivation. Det kan du bl.a. få ved at forpligte dig overfor din partner eller gode ven. Aftal at du eller i skal ud x antal gange om ugen, og sker det ikke er der en straf. Et andet forslag er at lave et væddemål, om at man skal have løbet et vist antal gange, eller et antal kilometer over en tidsperiode. Den der når mest vinder, dog skal der være en straf for ikke at have nået et minimumskrav.

Det er først når du har været ude at løbe nogle gange, at du begynder at mærke en forskel. Derfor er det meget vigtigt at du ikke mister modet efter et par gange, fordi du ikke mærker resultater. De skal nok komme. Derfor kan det også være godt at finde en løbepartner, som du fast løber med, sådan at du bliver nød til at komme afsted, selv de dage hvor du ikke er motiveret, er træt og uoplagt. Det er netop disse dage der skal overvindes, for når du kommer hjem, vil du føle at du har vundet en sejr over dig selv.

Husk at start med at løbe i et roligt tempo over en lidt længere distance, og hav tålmodighed. Dine sener og muskler skal kunne følge med udviklingen, og starter du med at spurte afsted, vil du risikerer at få led og muskelskader. Hør gerne musik, med et godt tempo i, som du kan overføre til dit løb.

God fornøjelse...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...