tirsdag den 12. januar 2010

Mormorarme øvelser

Mormorarme er et fænomen som mange kvinder lider af. Mormorarme er en samling fedt på underarmen, ved musklen triceps, som får huden på armen til at hænge. Men man kan heldigvis gøre noget ved mormorarmene med øvelser som er relativ simple.

For at fjerne fedtet på armen skal man træne armen, både over- (biceps) og underarmen (triceps). Med god regelmæssig træning kan du lynhurtigt få strammet dine arme op. Her er et par billeder med forklaring: 
Træning af biceps, går som det ses på billedet, ud på at bruge sin arm til at løfte en vægt op fra en vinkel på 180 grader, til en vinkel på 35 grader. Dette kan gøres med en vægt, men også med poser, mælk osv. Lad kreativiteten hjælpe dig. Øg gradvist vægten få din vægt, jo mere trænet du bliver.
Denne øvelse træner din triceps muskel. Denne muskel er meget vigtig når du gerne vil af med dine mormorarme. Ved øvelser der træner triceps, bruger du det fedt der sidder omkring musklen, og det er det fedt der giver dig mormorarme.

Ved denne øvelse kan du bruge en stol eller et bord. Du placere dig som på billedet, og presser dig op og ned i et roligt tempo.

Rigtig god fornøjelse med øvelserne, jeg håber at det har givet inspiration.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...