tirsdag den 15. december 2009

Nødder og sundhed

Som alternativ til slik, kan man med fordel spise nødder. Nødder er sunde og indeholder det sunde umættede fedt. Nødder og sundhed hænger godt sammen, og man kan få mange forskellige slags nødder, og derved burde det kunne lade sig gøre at finde en eller flere nødder som man kan lide.

Nødder bør være en del af en sund slankekur da nødder, ud over sunde fedtstoffer også indeholder kostfibre, proteiner, vitaminer og mineraler. Disse ting er utrolig vigtige for kroppen, giver en god mæthedsfornemmelse og kan hjælpe på energiniveauet. Endvidere er det bevist at nødder har en positiv indvirkning på blodtryk, og modvirker hjerte-kar sygdomme og type II diabetes.

Vil du virkelig forkæle dig selv, så spis dine nødder sammen med maks 50 g 70 % chokolade, dog maks en gang om dagen. Vær opmærksom på ikke at vælge nødder der er saltede eller på anden måde behandlet i olie mv.

2 kommentarer:

  1. slanke dig med nødder kan dog være lidt risikabelt idet der er forholdsvis mange kalorier i nødder.

    SvarSlet
  2. Et yderst interessant og informativt indlæg, gid vi alle kunne skrive på samme måde som dig;)

    SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...