onsdag den 2. december 2009

Øget fedtforbrænding - Nemt vægttab

For at få en sund krop er en øget fedtforbrænding meget vigtigt hvilket også giver et nemt vægttab. Man kan øge sin fedtforbrænding ved at være mere aktiv i hverdagen. Det kan gøres ved at begynde at dyrke motion, men også ved at ændre små ting i hverdagen.

Når du er på slankekur, eller bare ønsker at øge din fedtforbrænding kan du i hverdagen ændre mange små vaner. Brug følgende liste som inspiration, og find evt. flere gode råd selv.* Brug trappen hvor du kan.
* Brug hæve/sænke funktionen på dit skrivebord.
* Rejs dig op for at arbejde, i stedet for at sidde hele dagen.
* Hent selv din kaffe, dokumenter, vand mv.
* Gå generelt så meget du kan, og tag ikke de nemme genveje, gå fx 2 gange i stedet for en.

Princippet i dette er at mange bække små, gør en stor å. Det at rejse sig op og sætte sig igen en gang, giver i sig selv ikke en voldsom øget fedtforbrænding. Men gør du det mange gange i løbet af dagen, kombineret med dine egne små aktiviteter, kan du øge din fedtforbrænding med op til 25 %, hvilket er en rigtig god hjælp nær man gerne vil tabe vægt og opnå øget sundhed.

Du bliver også mere frisk i løbet af dagen, og har bedre energi til at klare en lang arbejdsdag. Husk at kombinerer dette tip med sund kost og motion, for at få den optimale virkning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...