onsdag den 4. januar 2012

Hvordan bliver man slankHvordan bliver man slank ?
Hvordan bliver man slank ? Dette spørgsmål opstår ofte efter en sommer eller juleferie, eller i forbindelse med start på en slankekur, hvor det opsparede kalorieforbrug, skal væk igen. Og det er et godt spørgsmål, med mange komplicerede svar. Derfor vil jeg her give dig nogle simple og overskuelige svar på, hvordan man bliver slank.

Vær realistisks
Tro ikke at du kan omlægge din kost, og løbe 5 km 3 gange om ugen fra den ene uge til den anden. Start op med overskuelige ting, som at gå ture, før løbetræning begyndes. Omlæg din kost i hverdagene, før den også omlægges i weekenden osv. Vær endvidere klar over at det er en langsommelig proces at tabe vægt, og ændre kroppen. Det tager tid og kræver hårdt arbejde.

Motion
Start med at dyrke motion. Motion forbedre dit blodomløb, giver dig energi og bedre velvære, og øger dit basalstofskifte. Du få nemmere ved at tabe dig, og forblive slank med regelmæssig motion. Endvidere giver det dig også større chance for at fastholde motivationen til at blive slank.Fald ikke for nemme slankekurer
Der findes ingen magisk pille det pludselig gør dig slank. Det er ikke sundt at leve af pulver. Der er INGEN slankekur som er nem. Køb ikke dyre abonnementer på hjemmesider der sender dig slanketips og tilbyder slankelogs og statistikker. De vil bare have dine penge. Brug dem i stedet på nogle gode løbesko, en cykel eller god og sund kost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...