mandag den 16. januar 2012

Effektiv slankekur - Vægttab med chili


Effektiv slankekur - Vægttab med chili
For at opnå en effektiv slankekur, er det vigtig at finde de ting, der bedst hjælper dig med at opnå dit ønskede vægttab. Sund kost og motion er hovedoverskrifterne, men ønsker man at komme mere i detaljerne, vil jeg her beskrive en af de bedste ting, man kan spise, for at din slankekur skal blive en succes.

Chili er din slankemakker
Chilifrugten - Ja du læste rigtig, frugten - Er en af naturens allerbedste gaver til dig der vil opnå en effektiv slankekur. Chili anses af mange for at være nærmest uspiseligt, da den føles stærk og brændende. En chili smager stærkt, fordi den indeholder stoffet capsaicin, der stimulerer de nerver i huden og på tungen, som normalt reagerer på varme og smerte.
Man kan dog godt lære at spise chili. Man skal starte med små mængder, og gradvist sætte dem op. På den måde vænner man sig til smagen og fornemmelsen. Det kræver selvfølgelig, at man engang imellem må spise noget mad, man ikke bryder sig så meget om. Når du har spist chili, kan du neutralisere den brændende fornemmelse med mælk, yoghurt eller alkohol.Hvordan gavner chili mit vægttab
 Chili indeholder utrolig mange fantastiske stoffer. Blandt de bedste er bl.a. C-vitamin, betacaroten, antioxidanter og flavonoider, som booster immunforsvaret og beskytter dig mod kræft og betændelser i kroppen. Endvidere viser undersøgelser at chili medvirker til at sænke blodtrykket. Dette sker ved at chilifrugten indeholder et stof som hjælper med at udvide blodkarrene, og derved strømmer blodet nemmer igennem kroppen.


Brug chili i din slankekur
På baggrund af ovenstående, kan jeg kun anbefale dig at spise chili som en del af din slankekur. Der er kun positive effekter ved det. Endvidere kan chili være en god ingrediens, som giver din mad spændende smag, og endvidere en flot, indbydende farve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...