torsdag den 12. januar 2012

Øg forbrændingen, sæt forbrændingen op


Øg forbrændingen
Øg forbrændingen, og smid på den måde flere kilo, og få endvidere en god fordøjelse. Det er vigtigt med en god forbrænding, for at tabe dig effektivt. En dårlig forbrænding kan medføre at man mister sin motivation, og har svært ved at tabe sig. Men hvad gør man så for at øge forbrændingen. Det vil jeg give dig lidt inspiration til her.

Hvad er forbrænding ?
Når man taler om kroppens forbrænding – eller stofskifte – er det vigtigt at adskille hvileforbrændingen (hvilestofskiftet) fra døgnenergiomsætningen (det totale stofskifte). Hvileforbrændingen er den forbrænding, som altid foregår. Dvs den forbrænding der skal til for at hjertet slår, og lungerne trække vejret.
Døgnenergiomsætningen er det vi bruger når vi bevæger os, dyrker sex eller leger med vores børn.Sæt forbrændingen op med motion
Motion er den bedste måde til at sætte forbrændingen op i kroppen. Det er ikke kun imens man dyrker motion, men op til 24 timer efter en løbetur, kan forbrændingen være forhøjet. Løb er forresten en af de mest kalorieforbrændende motionsformer, da du ved hvert skridt skal løfte hele din krop.
Kan du ikke løbe, vil motionsformer som Zumba, spinning eller roning være gode alternativer. Motion forbedre også fordøjelsen, sådan at den indtagne mad bliver bedre udnyttet i maven og tarmsystemet.

Øg forbrændingen med kosten
En god tommelfingerregel er at spise krydret mad. Krydderier, specielt stærke som chili, jalapenos, hvidløg og peber, har en forbrændingsøgende effekt. Endvidere er det vigtigt for forbrændingen, at maven hele tiden bliver "fodret" med noget der kan forbrændes. Derfor er det optimalt at man spiser 5-6 gange om dagen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...