fredag den 4. marts 2011

Kaffe slankerDet er nu bevist at kaffe har en positiv effekt på forbrændingen, hvilket betyder at kaffe er være et godt supplement til en slankekur.

Det er dog kun for folk der drikker meget lidt (1-3 kopper om ugen) der kan opnå denne positive effekt, og kun i en begrænset periode. Det er desværre sådan at den positive effekt på forbrændingen aftager efter en periode med regelmæssig indtag af kaffe. Dog bevares langt de fleste positive effekter, bl.a. de opkvikkende effekt via koffein samt de gode ting som kaffe indeholder generelt.
For at kaffen skal være sund, bør den indtages uden tilsætning af fløde, mælk, sukker eller andet. Endvidere er den sundeste måde at brygge kaffe på, via en gammeldags kaffemaskine med filter. Dette giver det færreste antal kalorier.

Så brug kaffen i 2-3 uger som en øget forbrænder, og hold derefter en pause. Indtag ikke mere end 5 kopper om dagen, og vær opmærksom på at kaffe er vanddrivende, og du derfor bør drikke ekstra vand i perioden. Dog skal du være opmærksom på om kaffen giver dig mere energi via koffein. Hvis du føler du har mere overskud, kan du fx fortsætte med at drikke kaffen, og i stedet bruge den ekstra energi på øget motion, som er meget bedre forbrænding end kaffe. desuden styrker motion dit generelle helbred og dit basalstofskifte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...