mandag den 4. oktober 2010

Træn effektiv på kort tidHvorfor bruge oseaner af tid på træning, når man på 20 minutter kan træne uhyre effektivt, med en god indsats og masser af forbrændte kalorier. Man kan træn effektivt på kort tid, og undersøgelser viser at en effektiv træning på 20 minutter giver mere end en middelmådig træning på 45 min. Din forbrænding er 8 % højere end den normale forbrænding i op til 24 timer efter din træning, og dine muskler vokser hurtigere, hvilket påvirker di basalstofskifte positivt.
Det gælder uanset om du løber, cykler, ror eller noget helt andet. Alt det handler om er at du "brænder" dig selv ud i 20 minutter, med højt tempo. Der skal sved på panden, og det skal gerne være sådan at du det sidste minut af din træning, virkelig skal kæmpe med dig selv. Det er helt fint at være udkørt efter træningen, for på den måde ved du at du har presset dig selv.

En anden kæmpe fordel er tid. Du skal ikke bruge meget af din kostbare tid på træning. Det handler bare, som så meget andet, om at være effektiv og gøre tingene på den smarte måde. Så drop løbeprogrammer og lange træninger, og giv den maks gas!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...