tirsdag den 26. oktober 2010

Stå op på jobbet og forbrænd kalorier og bliv sundere.Den er god nok, stå op på jobbet og forbrænd kalorier og bliv sundere. Undersøgelser viser nemlig at hvis man står op, flere gange om dagen i perioder af 10-15 min, forbrænder man flere kalorier, styrker musklerne omkring hoften, i benene og på ryggen, og forbedrer hele cirkulationen i kroppen.

Når man sidder ned hele dagen, skal kroppen arbejde på et minimum. Endvidere blokerer man kredsløbet og musklerne bliver ikke brugt efter hensigten, da vi er bygget til at stå, og ikke sidde. Det er derfor også bevist at det er direkte skadeligt at sidde for meget ned.

Det er derfor vigtigt at du rejser dig op, bevæger dig efter kaffe, hen til printeren eller ned i arkivet. Har du et hæve/sænke bord så brug det aktivt, og betragt det som en gylden mulighed for at forbedre din generelle sundhed. Det kan desværre ikke siges præcist hvor meget ekstra man forbrænder. Det skyldes at det er en kombination af det forbedrede kredsløb, styrkede muskler samt den energi man skal bruge for at holde sig oprejst. Men det er bedre og "gratis" forbrænding bør man ikke sige nej til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...