mandag den 5. november 2012

Dårlige undskyldninger for mislykket slankekur

Billes: www.sxc.hu fotograf: nazreth

Dårlige undskyldninger for mislykket slankekur
Der findes mange dårlige undskyldninger til hvorfor en slankekur mislykkes. Det er noget af det værste man kan udsætte sig for, efter man er begyndt på en slankekur, da det tager gejsten og energien fra en. Jeg vil her komme med at par stykker af undskyldningerne, og fortælle hvorfor det bare er en dårlig undskyldning.

Jeg er kræsen og kan ikke li sund mad
SLUDDER!!  Alle kan spise et kyllingebryst, grov brød, en form for grøntsag samt drikke vand. Ellers kan man lære at spise sund mad. Jeg har været ekstrem kræsen, og ved derfor hvad jeg snakker om. For det første handler det om vilje til at ville lære at spise det. Derefter er det vigtigt at med små bidder af det man skal lære at spise. Man skal smage ny mad mindst 13 gange, før man vænner sig til smagen, så at være kræsen er en rigtig dårlig undskyldning.

Jeg er født med lavt stofskifte, og kan ikke tabe mig
Forkert!!!  Der er næsten ingen mennesker der har lavt stofskifte. Kun almindeligt og højt stofskifte. Dvs. at alle kan tabe sig, og at stofskiftet aldrig har skylden. Du kan til gengæld øge dit stofskifte ved at dyrke motion, og derved opbygge muskler i din krop.

Jeg kan ikke undvære pizza, cola og slik
Jo, selvfølgelig kan du det. Du bør faktisk mere eller mindre undgå det, og vælge sunde fødevarer som mager køb, grøntsager, groft brød og vand. At du ikke kan undvære det, er et bevist valg du træffer, om at du ikke vil undvære det. Jeg ved godt at en livsstilsændring er svær, men hvis du ikke vil undvære de usunde fødevarer, har du også selv truffet valget om at din slankekur skal mislykkes.

Jeg kan ikke holde til motion
Igen bare en dårlig undskyldning for at være doven. Det kan godt være at du ikke kan starte med at løbe 10 km men du kan starte med en gå- eller cykeltur. Sæt dig ind i hvordan man opbygger en form, eller meld dig ind i et træningscenter, hvor du kan få hjælp til en korrekt opstart. 
Men motion er hårdt. Du skal presse din krop for at forbedre din sundhed. Så hank op i dig selv og kom op af sofaen.

1 kommentar:

  1. Mange mine bekendte der har haft problemer med overvægt, har benyttet sig af præcis de undskyldninger :D Og det noget fis ja!! (inklusiv mig selv) :P

    Slankekur kan alle have succes med, det handler bare om at køre med energi underskud!!

    SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...