mandag den 22. oktober 2012

Hvordan får man en flad maveHvordan får man en flad mave
Mange af os gå og drømmer om at få en flot flad og veltrænet mave. Men ofte vil mavedellen ikke forsvinde, og de flotte muskler ikke vise sig. Det skal også siges at der er hårdt arbejde at få en flot mave. Det kræver træning og sund kost i kombination. Så ønsker du at få en flad mave, vil jeg her sætte dig ind i hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Sund kost er grundstenen
Når man vil tabe sig i vægt, og/eller opbygge muskler, er kosten den vigtige grundsten. Man har brug for proteiner, vitaminer og fibre, samtidig med et minimalt indtag af fedt og sukker. Når man spiser sundt er kroppen helt gearet til at forbrænde fedt og opbygge muskler, og du kan gå i gang med din træning. Det skal siges at det er muligt at få en flad mave uden træning, men det er svært, og jeg anbefaler motion sammen med maveøvelser, for det bedste resultat.

-->


Den rigtige træning
Når man vil have en flad mave, så tror mange at man bare skal lave en masse mavebøjninger, og så skal det nok komme. Mavebøjningerne er også gode for musklerne, men det er ikke sikkert af fedtet på maven forbrændes. Kroppen vælger nemlig selv hvor den forbrænder fedt fra. Derfor skal du sammen med din målrettede træning med maveøvelser, dyrke noget motion der styrker hele kroppen, fx løb eller cykling. Og ikke nok med det. For at få det mest optimale udbytte af denne træning, bør den foretages med høj intensitet, for at få det optimale udbytte.

Hvor lang tid tager det at få en flad mave
Det er meget svært at sige hvor lang tid det tager. Det kommer an på hvor meget man træner, hvor trænet man er i forvejen, hvor hurtigt man kan omlægge sin kost, hvor meget man vejer for meget når man starter mv. Jeg kan dog garanterer at du vil opnå resultater, hvis din indsats er vedholdende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...