onsdag den 4. juli 2012

Sommerslank - Slank, sund og sommerferie


Sommerslank - Slank, sund og sommerferie
Sommerferie er oftest lig med afslapning, hygge, god mad, lækker rødvin osv. osv. Det betyder derfor ofte et øget indtag af kalorier, som kan være svært at styre, da de daglige rutiner udgår, og impulskøb, styret af bl.a. børn og en løssluppet stemning. Derfor kan vægten også føles meget ubarmhjertig efter tre uger dejlig sommerferie. Jeg vil derfor give dig en lille guide til hvordan du kan holde en slank og sund linie, og være sommerslank under og efter din ferie.

Sjove fysiske aktiviteter 
Der findes mange sjove fysiske aktiviteter som man kan lave sammen. På den måde sikrer man et højere kalorieforbrug, samtidig med at den sociale del plejes. Af aktiviteter kan nævnes svømning/badning, Sightseeing på cykel eller gåben, lege som fangeleg eller vikingspil osv. Kun fantasien sætter grænser. Det rigtig gode ved dette er at man ikke fokuserer på at man laver aktiviteten for at forbrænde kalorier, men for at have det sjovt og hygge sig sammen.


Spis regelmæssigt
Det er vigtigt at spise de tre store måltider på rimelige faste tidspunkter. Morgenmaden er den vigtigste. Den skal indtages, og helst ikke for sent. Spis gerne morgenmad 30-60 minutter efter I er stået op. Bliver det senere, risikerer man at kroppen nedsætter forbrændingen, hvilket tager tid at få op igen, når man endelig får noget mad. En anden fordel vad at spise de tre hovedmåltider på fastlagte tidspunkter, er at man ikke når at få trangen til isen, pizzaen eller hvad det end måtte være, når man nu bliver rigtig sulten, og bare skal have noget mad.

Sund mad kan være lækker
Forsøg at holde dig til de lækre sunde ting. Brød af fuldkorn, rødvin i stedet for øl, mørk chokolade i stedet for mælkechokolade, is af sødmælk i stedet for fløde, fedtfattigt kød til grillen osv. Der er så mange gode alternativer, til de usunde madvarer, og der er rigtig mange kalorier at hente, ved at tænke sig lidt om.

Dette var lige en kort reminder til at holde kroppen sommerslank, under og efter ferien. Rigtig god ferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...