søndag den 15. juli 2012

Billig slankekur


Billig slankekur
Jeg hører ofte at et argument for ikke at komme i gang med, eller at opnå sit ønskede vægttab, er at det er dyrt at tabe sig. Enten fordi bestemte kurer kræver at man spiser specielle fødevarer, som er dyre, eller blot en opfattelse af at sunde fødevarer er dyre. Dette er dog efter min mening helt forkert, at det er dyrt at spise sundt og opnå det ønskede vægttab. Jeg vil derfor give dig et par hints til en billig slankekur.

Spis årstidens frugt og grønt
Vælg årstidens frugt og grøntsager. De er ofte billigst når der er mange af dem. Her kan fx. nævnes jordbær som er dyre i foråret og efteråret, men billige i sensommeren, hvor der er rigtig mange. Find ud af hvilke fødevarer der hænger sammen med årstiden, og køb ind ud fra det.
Endvidere er grøntsager som blomkål, broccoli og kål billige grøntsager, hvor man får meget for pengene, og samtidig meget sunde grøntsager, til din slankekur.


Køb stort og billigt
Skal din slankekur være billig, er det en god ide at købe ind på tilbud, og i store mængder, hvis det kan fryses. Specielt kød er der mange penge at hente, ved at købe ind på tilbud. Brug endvidere din fornuft. Hvis pengepungen ikke er så stor, så køb fisk der er frosset eller dåsemakral, i stedet for fisk fra fiskemanden. Det samme gælder for kød og pålæg, køb dette i supermarkeder i stedet for hos slagteren.

Køb ikke færdigretter og pulverkurer
Et sidste råd, går på at man ikke skal købe færdigretter, selvom de udgiver sig for at være sunde. Man betaler for at maden er tilberedt, og du kan aldrig være sikker på hvordan det er tilberedt. Endvidere skal du ikke bruge penge på smarte barer og pulverdrikke, der lover at de kan erstatte måltider. De er dyre i forhold til hvad du kan få af ikke forarbejdede fødevarer, man selv kan tilberede og sammensætte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...