tirsdag den 17. april 2012

Maveøvelser hjemme


Maveøvelser hjemme
Træning hjemme er et rigtig godt supplement, til løbe træning, eller anden motion, for at styrke muskulaturen. I dette indlæg, vil jeg fortælle lidt om de gode maveøvelser, man kan lave hjemme, uden særlige remedier, og øvelserne er effektive.

Den traditionelle mavebøjning
Vi kender alle den traditionelle mavebøjning. Læg dig på gulvet på ryggen, bøj benene i en 90 graders vinkel, Hvor fødderne holdes i gulvet. Træk nu dig selv op mod dine ben, og ned igen. Nem øvelse som kan laves alle steder, og træner maveregionen effektivt.

Brug benene til at træne maven
Til denne øvelse, skal du bruge en hård stol som er så høj, at dine ben ikke hviler på gulvet, når du sidder almindeligt. Du kan også anvende et bord, eller armlænet af en sofa. Placer dine hænder under dine lår. Nu løfter du dine ben 1 cm over håndfladen, og derefter trækker dine ben op mod maven, og ned mod dine hænder igen, uden at røre dem. Tag så mange gentagelser du kan.
Nogle har kaldet dette verdens bedste maveøvelse. Det er delvist rigtigt, da den træner mavemusklerne meget effektivt. Ulempen er at den ikke træner de omkringliggende muskler, ved maven, og disse skal derfor trænes på anden vis.


¨
Planken
Planken er også en fantastisk maveøvelse. Du skal ligge som tager du en armbøjning. Dog skal du her hvile på dine albuer (Se billede nedenfor) Hold planken 3 x 1 minut. Hvis du ikke kan i starten, så fortvivl ikke, det er en hård øvelse. Planken træner ikke blot maven, men hele muskulaturen i mave, bækkenbund og ryg, der gør at musklerne arbejder sammen. Det er en rigtig god øvelse.


Brug disse tre øvelser til at træne mave hjemme. Skift imellem dem, for at få en varieret træning af din maveregion, og jeg lover dig at du vil se resultater. Træn gerne 2 til 3 gange pr. uge. Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...