tirsdag den 10. april 2012

Kostplan til vægttab - Gratis hjælp til den gode slankekur kostplan


Kostplan til vægttab - Gratis hjælp til den gode slankekur kostplan
Gratis kostplan til vægttab er svær at finde. Jeg har dog gennem min tid som forfatter på denne blog om slankekur og vægttab, fundet frem til 2 rigtig gode kostplaner, der effektivt og sundt, hjælper dig til at opnå det vægttab du søger. Jeg har selv prøvet dem, og ved at de virker. Jeg får mange positive kommentarer, og rigtig mange positive resultater.
Du finder link til de to kostplaner nederst i dette indlæg.

Læs også: 5:2 kuren - 500 kalorier om dagen

Hvorfor virker en kostplan
En kostplan virker fordi den afmåler den mad du spiser, og sætter den sunde kost i system. Det er en fordel, når man skal starte med at spise sundt, da det kan være svært at gennemskue, hvordan man sammensætter en sundt og nærende kost. Det gælder om at sammensætte de rigtige fødevarer, så man sikrer sig at kroppen får alt det den har brug for, i de rette mængder. Fx fedt, som kroppen har brug for.Er der garanti for vægttab
Alle vores kroppe er forskellige, og der kan være kostplaner som ikke virker for dig. Giv den dog altid 4 uger, og sørg for at følg planen 100 % uden afvigelser, da du ellers ikke kan vurderer ordentligt på resultatet. En god ide, er at dyrke motion, samtidig med at du følger en kostplan. Det behøver ikke at være hård motion. Det vigtige er, at du øger dit aktivitetsniveau, hvilket giver øget forbrænding.

Link til gode kostplan til vægttab.

En sikker taber - Tab vægt med grapefrugt
Slankekur kostplan

1 kommentar:

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...