onsdag den 4. april 2012

Armbøjninger giver muskler


Armbøjninger giver muskler
Armbøjninger giver muskler, mange muskler og store muskler. Den gamle træningsteknik holder stadig vand, og en armbøjning, er en af de øvelser der træner flest muskelgrupper på en gang. En armbøjning er en simpel træningsteknik, som de fleste af os har stiftet bekendtskab med, og derfor en den nem at komme i gang med.

Effektiv hjemmetræning
Armbøjninger er en effektiv måde at lave hjemmetræning på. Ved en armbøjning aktiverer du hele muskulaturen i overkroppen, ryggen, armene, maven og balderne. Derfor er øvelsen effektiv, men samtidig også hård. Den er dog nem at udfører, og kræver ikke meget plads eller redskaber. man kan ikke lave øvelsen forkert, da den i sin enkelthed, går ud på at løfte sin krop op og ned fra og mod jorden. Da mange muskler i kroppen aktiveres, styrkes hele kroppen, og derved forbrændes mange kalorier, samt at basalstofskiftet forbedres væsentligt.
Når du træner, så tag så mange du kan, 3 gange. Det er en fordel at være varmet igennem når du skal tage så mange. En god ide er at tage sættene efter en løbetur, eller anden motion.


Tag armbøjninger hele dagen
En rigtig god træningsvane, er at tage armbøjninger hele dagen. Efter besøg på toilettet, kan man lige tage 10-15 armbøjninger. I frokostpausen kan man ligeledes tage 10-15 armbøjninger, og sådan kan man finde huller hele dagen, hvor det er muligt at træne i meget kort tid, men meget effektivt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...