mandag den 13. september 2010

Slankepiller der virker


Når man gerne vil tabe sig, er det nærliggende at søge efter såkaldte nemme slankekurer eller mirakelmidler, hvor man med lille indsats kan opnå et godt resultat. Men findes der rent faktisk slankepiller der virker ? Ja, det gør der, men de er få og skal helst være lægeordinerede, samt købt på et apotek.

ALLE andre slankepiller som kan købes herhjemme, men specielt også i udlandet er sjældent dokumenterede, og kan medføre voldsomme bivirkninger og sygdom. Da lægemiddelstyrelsen sjældent har godkendt produkterne, har man ingen sikkerhed for de stoffer der er i produktet, og kan derfor udsætte sig selv for en risiko.

Mange sælgere/udbydere af disse slankeprodukter hævder at have forskellige dokumenterede undersøgelser, der bekræfter at deres produkt virker og har de forskellige fordele. Man skal dog være opmærksom på at disse undersøgelser er bestilt og betalt af firmaet der sælger slankepillerne, og derfor ikke er uvildige undersøgelser.

Jeg vil derfor klart anbefale dig at finde andre veje end slankepiller. Sund kost og motion er den bedste, mest naturlige og bedst langvarige løsning på at finde en effektiv vej til varig vægttab.

1 kommentar:

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...