tirsdag den 6. oktober 2009

Bedre forbrænding i kroppen


Hvordan får man en bedre forbrænding i kroppen? Dette er er et vigtigt og essentielt spørgsmål når man taler vægttab og slankekur. Der er flere ting man kan gøre for at forøge forbrændingen i kroppen, og derved gøre det nemmere at tabe de ekstra kilo.

MAD: Der er forskellige madvarer der øger forbrændingen. De fleste frugter og grøntsager indeholder fibre samt andre gode vitaminer og mineraler som er gode for maven, og derved hjælper på forbrændingen. Dog kan alle retter hurtigt forbedres rent forbrændingsmæssigt. Det er ganske simpelt, alle retter piftes op med stærke krydderier, fx peber, chili jalapenos, soya osv. En speciel god kombination er at spise en portion bestående af 2/3 salat og 1/3 kylling stærkt krydret.

MOTION: Motion giver en højere forbrænding, både når den dyrkes, men også når man slapper af. Motion giver over tid større muskelmasse. Motionsformen er ligegyldig i denne sammenhæng, der er selvfølgelig motionsformer der hurtigere giver muskelmasse end andre, men al motion er godt. Jo større muskelmasse man har i kroppen, jo større er en forbrænding under hvile samt når man udfører andre aktiviteter som rengøring, leg med børn, madlavning, havearbejde osv. På den måde stiger forbrændingen og vægttabet kan forøges.

Det bedste er selvfølgelig en kombination af disse. Det giver en slagkraftig forbrænding, og vil hjælpe dig i dit vægttab. Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...