torsdag den 22. oktober 2009

Slanke Dessert


Det kan være svært at finde en lækker dessert som man kan spise når man er på slankekur. Derfor vil jeg lige give et tip til en rigtig lækker og sund slanke dessert.


Frugtstykker med en fedtfattig vanilie creme eller vanilie yougurt, er en fantastisk lækker, sød og spændende dessert. Fordelen er at man får frugt og derved gode vitaminer og mineraler. Med en cheasy yougurt, kommer fedtprocenten på denne slanke dessert kun op på maks 3 % hvilket er meget lavt. Og husk at fedt ikke er forbudt, da kroppen har brug for fedt for at kunne fungerer. Det skal bare indtages i tilpassede mængder. Endvidere kan man selv vælge den frugt man putter i, og derved variere desserten. En anden variant er frugtstykker hvor der strøes vaniliesukker på, og evt krydres med maks. 50 g mørk chokolade (mere en 70 % kakao)


Der er rigtig mange muligheder for at lave en lækker slanke dessert. Og jeg vil komme med flere muligheder på bloggen, så snart jeg har evt. opskrifter og billeder. Rigtig god appetit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...